Om oss

Nöjeskarusellen är en idéell musik- och teaterförening som bildades 1984. Föreningens syfte är ”att stödja och främja musik- och teaterverksamhet till glädje för såväl åhörare som utövare”.

Sedan föreningen startades har många olika produktioner och arrangemang genomförts, t.ex.

” Nyårsrevyer
” Barnmusikaler
” Familjeunderhållning
” Barn/ungdomsteaterkurser
” Artistkvällar på Grännäsparken

Föreningens huvudarrangemang är idag ett tvådagars sommarevenemang
som går under namnet KarneBåtFestivalen. Festivalen har arrangerats
sedan mitten av 1980-talet.

2011 spelades det glädjande nog återigen lokalrevy i Valdemarsvik! I ett samarbete med ChopEvent bjöds det på revy, och det kommer förhoppningsvis återigen bli ett årligt återkommande inslag i Nöjeskarusellens repertoar.

Det som hela tiden varit i fokus är att medlemmarna ska ges möjlighet att nyttja såväl sin kompetens som sitt brinnande intresse i de arrangemang som föreningen satsar på.

Nöjeskarusellaren är mångsidig, han/hon kan gå från att städa toaletter på en fest till att vara den som glänser på scenen i en nyåresrevy.

Vi är en liten förening som kämpar på för att överleva, trots det ofta ganska bistra klimat som ideella verksamheter lever i idag. Men vi tar gärna emot nya medlemmar som vill arbeta för att föra föreningens traditioner vidare – att i god anda underhålla invånarna i Valdemarsviks kommun.